Trenger du rørlegger?

Bestill her!

Badekar

Enten du har et romslig eller et mer kompakt bad, har Rørkjøp det perfekte badekaret for deg. Vårt varierte utvalg inkluderer alt fra lite badekar til romslige badekar med dusj.

Kvalitetsleverandører av badekar

Vi har blant annet Vikingbad badekar. Disse kommer i ulike størrelser, inkludert blant annet badekar 150 cm og badekar 160 cm. Vikingbad gir deg luksus og komfort, på både store og små bad.

moderne hvitt badekar fra VikingBad

Personlig rådgivning og bredt utvalg

Hos Rørkjøp forstår vi at hvert bad og hver bruker er unik. Vi tilbyr personlig rådgivning for å sikre at du finner det badekaret som ikke bare ser bra ut, men også oppfyller dine funksjonelle behov, enten det er et enkelt badekar eller et avansert massasjebadekar. Vi har et stort utvalg av blant annet hjørnebadekar, frittstående badekar.

For enda mer luksus, så tilbyr vi også massasjebadekar.

Tips for å velge riktig badekar

  • Mål plassen din nøye: Det er viktig å sikre at badekaret passer perfekt i badet ditt, verken for stort eller for lite. 
  • Vurder dine behov: Tenk på hvem som vil bruke badekaret og hvordan. Et slitesterkt og lett-å-rengjøre badekar kan være ideelt for familier, mens et dypere kar gir en mer avslappende opplevelse for enkeltpersoner. Her kan du finne mer inspirasjon til ulike badekar

Kontakt oss her hvis du trenger hjelp med montering av badekar.