Trenger du rørlegger?

Bestill her!

Om oss

 

Om Rørkjøp

Rørkjøp-kjeden ble etablert i 1999 og består i dag av over 450 frittstående medlemsbedrifter og godt over 1700 rørleggere. Alle medlemmene er offentlig godkjente rørleggerbedrifter med høy faglig kompetanse og bred allsidighet innen rørleggerfaget. Kjeden har fokus på høy servicegrad og vektlegger god kommunikasjon og oppfølging. Rørkjøp kjeden streber daglig etter å være DET BESTE VALGET – for våre kunder, medlemmer, samarbeidspartnere og leverandører. Det forplikter – og inspirerer!

Med våre verdier er HUMOR – ÆRLIGHET – RESPEKT møter vi hver dag med åpne armer, klar til å bistå!

Rørkjøp kjedekontor

Rørkjøp kjeden står på for at alle våre medlemmer skal få den hjelpen de trenger – hver dag! Vårt hovedfokus er å være DET BESTE VALGET for alle rørleggerbedrifter i Norge. Men ikke alle får være medlem. Rørkjøp gjør en vurdering før medlemskap, noe som sikrer at våre medlemsbedrifter er solide og står inne for kjedens kjerneverdier. Kjedekontoret jobber med leveranødør forhandlinger, sortimentsutvelgelse, markedsføring, innkjøp, IKT og økonomi. Kjedekontoret holder i dag til på Lierstranda, midt mellom Drammen og Asker, sentralt ved E18.

Vi tar ansvar

For oss i Rørkjøp er det viktig å ta vår del av samfunnsansvaret. Vi jobber for å stadig utvikle oss til å bli enda bedre for medlemmene våre, kundene våre, miljøet og samfunnet vi lever i.

Rørkjøp er stolt sponsor til både Røde Kors, Kreftforeningen og Super Selma. Hvert år bidrar en eller flere fra kjedekontoret og/eller medlemsbedrifter på Ferie For Alle – et fantastisk prosjekt i regi av Røde Kors. Les mer her! 

FNs bærekraftsmål er verdens felles arbeidsplan for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe klimaendringene innen 2030. FNs bærekraftsmål består av 17 mål og 169 delmål. Målene skal fungere som en felles global retning for land, næringsliv og sivilsamfunn.

For oss i Rørkjøp er det noen mål som utmerker seg spesielt: Mål 5 – Likestilling mellom kjønnene, 6 – Rent vann og gode sanitærforhold og 8 – Anstendig arbeid og 12 – Ansvarlig forbruk og produksjon er spesielt prioritert. Les mer her! 

Finn Rørlegger

Rørkjøp-rørleggere finner du over hele landet. Hver rørlegger har lokal tilpasning og bistår med ulike tjenester. Ønsker du å kontakte en rørlegger i ditt område finner du bedriften her!

Vi ønsker å vise bredde i sortimentet i vår nettbutikk og ber om forståelse for at noen rørleggerbedrifter har et mindre sortiment pga. bedriftens størrelse og nisje.